První pozdrav po karanténě :-)

První pozdrav po karanténě :-)

Zdravím všechny své klienty!

Jsem ráda, že už tento týden potkávám další a další tváře, se kterými jsem se naposledy viděla před vyhlášením karantény. Dělá mi radost, že jste si opět našli cestu  k nám do FITKA, a že jste nezlenivěli a začínáte opět trénovat své tělo.

Doba karantény nás sice oddělila, ale já jsem pravidelně poskytovala online cvičení vám všem, kteří jste o to měli zájem. Tyto online lekce měly skvělé ohlasy a těšily se velké oblibě, proto jsem se rozhodla dvě lekce v týdnu zachovat a vysílat je online na Facebooku Fitko Hanky Kynychové a na Instagramu Hanka Kynychová. Jedná se o lekce, které běžně najdete v našem rozvrhu a můžete je kdykoliv navštívit a být tak součástí online vysílání. Vlastně se pro vás nic nemění, jen směr cvičení proti kameře. Jsou to lekce Břišní pekáč v pondělí v 17:00 a Postava snů ve středu v 18:00. Bud ráda, když se mnou uděláte na online lekci atmosféru těm, kteří cvičí doma společně s námi. Tato hodina je nově za cenu 100 Kč, stejně tak jako je cena online vysílání, které s platí formou dobrovolné vstupenky.

 

Pevně věřím, že svá vytrénovaná těla budeme moci ukázat někde na koupališti, pokud nám to sluníčko dovolí. A nebo se nám podaří sehnat místo na dovolenou. Já vám touto cestou nabízím svůj cvičební víkend v Lázních Poděbrady. Na podzim pak vyrážím do Beskyd do hotelu Lanterna. Všechny informace o připravovaných cvičebních pobytech naleznete ZDE.

 

Přeji vám hodně sil a zdaru!

 

Na všech lekcích v našem FITKU se na vás těším nejen já, ale i můj tým lektorů.

 

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube