rozvrh

PLATNOST ROZVRHU OD 1. 11. 2023

 

UPOZORNĚNÍ!

Na lekce TRX, H.E.A.T. Programu a Jemné jógy doporučujeme rezervace v on-line rezervačním systému  ZDE  nebo telefonicky na recepci (rezervace formou SMS, e-mailem nebo prostřednictvím Facebooku nepřijímáme!!!), protože počet  závěsných zařízení TRX a mechanických pásů Maxxrunner je omezený. 

Nutné je rezervovat také lekce JUMPINGU, ale pro ty platí speciální rezervační systém (viz níže)!

REZERVAČNÍ SYSTÉM NA LEKCE TRX, H.E.A.T. Programu a Jemné jógy: 

1) Každý klient (i držitel karty Multisport) musí vlastnit klientskou kartu Fitka Hanky Kynychové (oproti záloze 200 Kč vám bude vystavena na recepci fitka).
2) Na klientské kartě musí být vložený depozitní vklad v min. výši 200 Kč (tj. cena lekce TRX či H.E.A.T. Programu). Pokud si chce klient vytvořit více rezervací, je nutné mít vložen takový depozitní vklad, který pokryje všechny zarezervované lekce (tzn. pokud chce mít klient 4 rezervované lekce, musí mít depozitní vklad ve výši 4x 200 Kč). Platí i pro držitele karet Multisport!
3) Nebude-li mít klient na kartě dobitý depozitní vklad, nebude mu umožněno lekci rezervovat.
4) Rezervované lekce je nutné rušit min. 4 hodiny před začátkem lekce.
5) Pokud klient z jakékokoliv důvodu svoji lekci nezruší v liminut (tj. 4 hodiny před začátkem lekce), bude mu z účtu (depozitvního vkladu) automaticky odečtena částka 200 Kč za nezrušenou rezervaci lekce TRX či H.E.A.T. Programu.
6) Rezervace lekcí můžete i nadále provádět telefonicky, ale i zde platí, že je nutné mít na klientském účtu min. částku 200 Kč.
7) Výjimkou jsou pouze noví klienti, kteří si mohou první rezervaci provést telefonicky či osobně na recepci fitka bez nutnosti vložení depozitního vkladu. Zde upozorňujeme, že náš systém je opravdu nastaven tak, aby se taková rezervace u jednoho klienta nemohla opakovat vícekrát. 

REZRVAČNÍ SYSTÉM LEKCÍ JUMPINGU: 

Lekce Jumpingu s Petrou Hozovou (pondělí 16:00, čtvrtek 19:00) je nutné rezervovat na https://jumpingspetrou.webnode.cz/


Na lekci můžete dorazit i bez objednání, ale může se stát, že se na svoji lekci nedostanete z důvodu plné kapacity, a nebo se lekce nebude konat, proto doporučujeme - objednávejte se! 
Dále bychom vám rádi připomněli, že vložený depozitní vklad můžete využívat nejen na úhradu služeb, ale také na pořízení jakékoliv zboží a či potravin u nás na recepci. 


zvolte sál: sál 1   |   sál 2   |   sál 3   |   sál 4   |   posilovna   |   všechny sály


Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube