Letní prázdniny v našem FITKU

Letní prázdniny v našem FITKU

Vážení a milí klienti,

 

máme tady letní prázdniny a někteří z vás se mě ptali, jak budeme fungovat o prázdninách a zda se budou redukovat lekce. Proto jsem se rozhodla odpovědět všem najednou. Otevírací doba zůstává stejná. Ve všední dny máme otevřeno od 6:00 do 22:00, v sobotu od 8:00 do 13:00 a v neděli od 09:00 do 13:00  od 16:30 do 21:00.
Ve státní svátky v pátek 5. 7. od 08:00 do 21:00 a v sobotu 6. 7. od 08:00 do 13:00.



Co se týká skupinových lekcí, tak redukujeme pouze pár lekcí a já jsem ve svém rozvrhu udělala jednu úpravu, jinak je rozvrh téměř bez změn. Dokonce přidáváme novou lekci!
Redukce lekcí se dočká Power Jóga s Irenou Kordić – lekce ve čtvrtek a v pátek přes prázdniny nebudou, ale můžete se na ně těšit opět od září. S Irenou si můžete Power Jógu zacvičit každé pondělí ve 12:00 a ve středu v 17:00. Přes léto si odpočine také Táňa Macková, její Břišní pekáč ve čtvrtek v 19:00 bude mít letní pauzu.
Lehce redukujeme také lekce Jumpingu. Přes léto se můžete těšit na lekce v úterý v 19:00 v Kristýnou Končitíkovou. Ostatní lekce s Terezou Legátovou mají letní pauzu.
Já jsem se rozhodla v pondělí v 17:00 nahradit lekci Pružné tělo lekcí Břišní pekáč Classic (= bez choreografie).
Na novou lekci s novou lektorkou Ivanou Moosovou se můžete těšit od 9. 7. 2019 každé úterý v 18:00. Můžete si dát pořádně do těla na lekci Body Forming, která vás skvěle připraví do plavek a letních šatiček.

 

Určitě však přes léto sledujte rubriku Záskoky a náš rezervační systém, protože vaši oblíbení lektoři budou jezdit na dovolené, tak může dojít k dočasným změnám v rozvrhu.

 

Také bych ráda odpověděla na další dotaz, jak moc je teplo a nedýchatelno v tělocvičnách. Ráda bych vše vysvětlila a uvedla na pravou míru. V našem fitku si pohodlně zacvičíte i ve dnech horkého letního počasí. V ranních a dopoledních hodinách se dá v tělocvičnách cvičit dobře a je v nich velmi příjemně. Před každou lekcí zapínáme výměníky vzduchu. Večerní hodiny už mají o něco složitější větrací režim, ale lektor skladbu hodiny přizpůsobí tak, že v případě horkého počasí snižuje intenzitu lekce. Lekce je však sestavena tak, že si trénink užijete, je vydatný a dáte si krásně do těla.

 

Abyste si trénink dokázali užít a zvládli jej i v létě, doporučuji v těchto teplých dnech zásobovat vaše tělo vitamínem C a pít iontové nápoje, které dodají vašemu tělu minerály a vitamíny, které ztrácíte pocením. Tyto nápoje najdete v nabídce naší recepce. Nezapomínejte také na dodávání magnesia do těla, v případě že vás trápí křeče před cvičení, během něj či po něm. I magnesium zakoupíte u nás na recepci.

 

Během letních měsíců můžete využívat naši terasu, kdy si pohodlně vypijete kávu, smoothie, po cvičení dvojku vína nebo se občerstvíte našimi saláty či čerstvým melounem.

 

Nezapomeňte také, že i přes léto trvá akce na měsíční permanentku do posilovny za 499 Kč.

 

Přeji vám krásné léto a těším se s vámi na viděnou!
Vaše Hanka Kynychová



Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube