Podzimní pozdrav aneb otevření nové tělocvičny se blíží!

Podzimní pozdrav aneb otevření nové tělocvičny se blíží! Je to k nevíře, že už je tady dušičkový čas. Nicméně mě velmi těší ten fakt, že u nás ve fitku to stále žije, a že na všech sportovištích si užíváte sportování a chodíte pravidelně trénovat svoje tělo a posilovat kondici a fyzičku.

 

Když jsem se rozhodovala, zda vybudovat ještě jednu tělocvičnu (mimochodem už se blíží její otevření), tak mě napadaly myšlenky, zda v ní budu mít co nového nabídnout a zda budu mít dost trenérů. Nebo zda přijdete sportovat a vyzkoušet nové tréninky. Ale teď je tato tělocvična tak hezká, prostorná a pozitivní, že o tom nepochybuji. Blížíme se s jejím otevřením do finále. Do tělocvičny hodlám přesunout večerní lekce, protože tam budete mít více místa na cvičení.



V současné době cvičíme stále v sále 1, 2 a 3. A u čísla 3 bych se ráda zastavila. Spustili jsme zde nové lekce Jumpingu, i když jsem je chtěla zařadit do rozvrhu až v nové tělocvičně č. 4. Lekce probíhají s lektorkou Drahomírou každé pondělí a středu ve 12: 00 a již teď se těší velké oblibě. S otevřením nové tělocvičny určitě přibudou i večerní lekce tohoto oblíbeného programu.

 

V našem týmu vítáme i novou lektorku H.E.A.T. Programu Janu Nohavicovou, díky které jsme tak mohli rozšířit nabídku lekcí tohoto oblíbeného programu.

 

Podzim je sice krásné roční období ale přece jen je to období náročné na virózy a nemoci. Já jsem sice velmi trénovaný jedinec, ale i mě jedna taková viróza skolila. Trvala sice jen pár dní, ale dala mi zabrat. Jsem si vědoma proč - odpočinek je důležitý! Proto jsem se rozhodla, že budu více odpočívat  a navíc si každé ráno vymačkám celý citrón. Navíc si dezinfikuji každé ráno dutiny tak, že je proliji slanou vodou. Nezapomínám ani na pravidelné saunování.

 

Užijte si krásné podzimní dny a sledujte naše stránky, kde brzy přineseme informace o otevření nové tělocvičny!

 



Těším se s vámi na viděnou v našem fitku.

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube