Slavíme narozeniny a vstupujeme do desáté sezóny! Díky vám! Děkuji :-)

Slavíme narozeniny a vstupujeme do desáté sezóny! Díky vám! Děkuji :-)

 

Milí klienti,
moc vás všechny zdravím! Jsem ráda, že tropická vedra pominula, a že se ve fitku opět scházíme v hojném počtu. Vám, kteří jste statečně chodili cvičit i v období tropických veder, skláním hlubokou poklonu. Byl to někdy až nadlidský výkon cvičit v takovém vedru :-)

 

Ráda bych se s vámi podělila o velkou událost. Naše fitko slaví deváté narozeniny! Je to pro mě velký úspěch a také velký závazek. Velmi si vážím vaší přízně. Vždycky jsem tady byla, jsem a budu pro vás.



Není žádným tajemstvím, že můj tým lektorů i recepčních prošel vekou změnou. S některými z nich jsem se rozloučila sama. Lidé jako Pavla nebo Michal nerespektovali to, že fitko je moje a já určuji pravidla. Chtěli svůj podnik a tak ho mají. Já jim přeji jen štěstí. Protože sama vím, jak je podnikání a navíc v oboru fitness těžké. Všichni ostatní si svoji cestu vybrali sami. Marian, Lukáš, Vendula a ti další jsou dospělí lidé a asi vědí, co dělají. Sama za sebe mohu říct, že se mi ulevilo. Moje fitko má nyní pouze ty lektory, recepční a další personál, který opravdu kope za můj tým, tedy za mě a hlavně za vás!  A tak to má být.

 

Vlasta, Igor, Gita, Edita, Honza, Karolína, Daniela a všichni další lektoři jsou připraveni vám poskytnut ten nejlepší servis na TRX, H.E.A.T.ech, skupinových lekcích nebo v posilovně. Můj tým vždycky byl a bude ten, který vás povede k pohybu. Protože „hejbání“ je přirozená věc. Od září se navíc můžete těšit na spoustu novinek a nových lekcí, který si vyzkoušíte na připravovaném dni otevřených dveří.  Na své si přijdou i ti nejmenší v rámci Školičky pohybové průpravy pro děti od 4 do 6 let.

 

Ale zpět k našim narozeninám. S lehkým dojetím píši tyto řádky. Protože si opravdu nesmírně vážím toho, že devět let „hejbu“ vašimi těly a vy mi zachováváte přízeň. Před devíti lety – 2. srpna 2007 -  můj manžel pracoval do noci, aby ráno mohl otevřít a splnit mi můj sen. Přijela jsem pak ze Snídaně s Novou (kde jsem tehdy ještě dělala ranní rozcvičky) do nového fitka. A to fitko bylo moje. Moje stroje, moje sály, můj personál, můj manžel a MOJE ŠTĚSTÍ. Až půjdu v neděli do fitka, tuhle atmosféru si vybavím. Nedá se moc popsat slovy…

 

Jako moje poděkování za vaši přízeň jsem pro vás připravila akci na permanentky 4+2. Systém je jednoduchý. Zakoupíte 6 vstupů, ale zaplatíte pouze 4. Platnost těchto permanentek je 2 měsíce od data zakoupení. Akce platí od neděle 2. 8. do středy 5. 8.!

 

Pro milovníky fitness nabízím v měsíci srpnu nákup permanentky FITNESS MĚSÍC za pouhých 900 Kč.

 

Děkuji vám všem z celého srdce a těším se na viděnou v mém fitku!

Vaše Hanka Kynychová



Slavíme narozeniny a vstupujeme do desáté sezóny! Díky vám! Děkuji :-)
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube