Letní prázdniny

Letní prázdniny

Milí klienti,

velmi si vážím vaší přízně a toho, že naše fitko navštěvujete, i když je venku krásné počasí. Pro vás, kteří milujete v létě kolo, brusle nebo běh, mám dobrý tip. Všechny tyto aktivity jsou aerobní a je nutné je kombinovat s posilováním, aby vaše postava zůstala krásná a pevná. Lekce TRX nebo Břišního pekáče jsou pro tento doplňkový silový trénink jako stvořené. Ideálním doplňkem je také posilovna. Pro milovníky POSILOVNY, ale i pro ty, kteří chtějí s fitness teprve začít, jsme připravili akci na permanentky do FITNESS.  V červenci si můžete exkluzivně zakoupit PERMANENTKU DO FITNESS za 2 000 Kč (cena za 1 měsíc 1 400 Kč).



Neváhejte a využijte jedinečnou možnost zakoupit si permanentku se slevou 800 Kč, díky které můžete na svojí postavě pracovat denně.
Pro trénink v posilovně vám navíc doporučuji využít naše osobní trenéry. Velmi ráda se vás ujmu osobně já nebo vám mohu doporučit svůj tým fitness trenérů.

 

Vy, kteří se na sluníčku raději opalujete a cvičení se oddáváte výrhradně v prostorách fitka, se nemusíte bát. Náš rozvrh lekcí je o prázdninách bez změn. Všechny lekce s vašimi oblíbenými lektory jsme pro vás zachovali! Rozvrh lekcí ZDE. Samozřejmě je doba dovolených, proto sledujte rubriku záskoky a náš online rezervační systém.

 

NEZAPOMEŇTE, ŽE PŘES LÉTO JSOU VŠECHNY NAŠE SÁLY PLNĚ KLIMATIZOVÁNY, TAKŽE SI I V TEPLÉM POČASÍ MŮŽETE POHODLNĚ ZACVIČIT! 

 

Velkou novinkou v našem fitku jsou čerstvé fresh džusy z pomeračů a grepů, které si můžete dát kdykoliv během dne za cenu 15 Kč/1dcl. 

 

Přeji vám pohodové léto, děte krásné prázdniny a těším se s vámi na vidněou v mém fitku! 

Vaše Hanka Kynychová

 

 


Letní prázdniny
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube