Listopadové novinky

Listopadové novinky  

Vážení klienti,


oznamuji všem, že po měsíci skončilo soustředění dětí z dětských domovů zapojených do charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychvoou, který pořádá už šestým rokem můj nadační fond. Moc vám děkuji za toleranci a trpělivost. Dětí, které u nás ve fitku postupně odtrénovaly, bylo bez mála tři sta. Jsem ráda, že to naše fitko utáhlo. Ještě jednou díky!

 

Také je za námi sobotní tří hodinový maraton Sobota v pohybu. Vy, kteří jste se jej nemohli zúčastnit, nezoufejte.



Další podobnou akci připravujeme na období před Silvestrem. Do svých diářů si tedy zapište termín sobota 29. 12.a dáme si společně do těla! A to buď TRX, H.E.A.T.em nebo jinou formou cvičení. A na závěr si připijeme dobrým šampaňským :-)

 

 NOVINKY V NAŠEM ROZVRHU

Nyní zpět k současnému dětí u nás ve fitku. Nově jsme otevřeli lekci BOSU Interval v neděli od 18:00 s Evou Topinkovou. Nově se také můžete každý pátek od 17:00 těšit na H.E.A.T. s Ladou Dostálovou.

 

SYSTÉM ŽETONŮ

Jistě jste již  zaznamenali, že na recepci dostáváte po zaplacení nebo předložení permanentky žeton v různé barvě. Nově jsme totiž museli zavést kontrolní žetony. Jeden žeton se rovná jedna vámi odcvičená a zaplacená lekce. Dva žetony rovná se dvě vámi odcvičené a zaplacené lekce. Cvičiteli tak musí sedět počet osob na lekci s počtem žetonů. Pokud budete chtít cvičit dvě lekce a žeton máte jenom jeden, musíte jí na recepci pro další žeton, který obdržíte po zaplacení lekce. Vezte, že tento systém jsem nezavedla z „plezíru", ale pro dobro věci.

 

NOVÉ CENY ZA VYUŽITÍ POSILOVNY PO ODCVIČENÉ LEKCI V SÁLE

A ještě informace k posilovně. Řada z vás má ještě po hodině TRX chuť zají si v posilovně na pás, kolo či orbitrek. Ale tento trénink v posilovně není součástí lekce TRX. Chápu, že nechcete za další trénink (půlhodinový) platit plnou částku v posilovně. Proto jsem přišla s novým řešením. Pro držitele permanentek je cena tréninku v posilovně - 30 min za 50 Kč. Pro ty z vás, kteří permanentku nemají platí cena na 30 min za 65 Kč. Pokud váš trénink přesáhne délku 30 minu, platíte plnou cenu, tj. 100 Kč. Myslím si, že  50 min tréninku TRX a 30 min cardio je dobrý a dostačující trénink :-)

 

POZVÁNKA NA FINÁLOVÉ ZÁVODY HEJBEJTE SE A ZPÍVEJTE S HANKOU KYNYCHOVOU

Ráda bych vás touto cestou pozvala v pondělí 26. 11. 2012 do klubu SaSaZu, kde proběhnou finálové závody již šestého ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.
Exkluzivní taneční show dětí z dětských domovů, bohatý doprovodný program a řada známých tváří - to si nesmíte nechat ujít :-)
Program a více info naleznete zde.

 

Těším se s vámi na viděnou!

Vaše Hanka Kynychová


Listopadové novinky
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube